Reacties

Jennifer Jansen
22 dagen geleden

Top kinderfeestje gevierd! We hadden een groep van 4 meisjes en 2 jongens van 6 jaar en ze hebben zich allemaal vermaakt. Als ouders wordt je compleet ontzorgd door Gitta en Jennifer. 2 uur volle aandacht en geduld voor de kinderen door deze dames. Echt een aanrader! Bedankt Gitta en Jennifer voor de leuke middag.

Karen
een maand geleden

Wat een super leuk kinderfeestje, workshop sieraden maken. Een top locatie en vooral heel fijne begeleiding van Jennefer en haar moeder. De meiden en jongens hebben zich uitstekend vermaakt met mooi resultaat en de jarige echt verwend met armbandjes van iedereen. Een echte aanrader….

Esy de Fretes
3 maanden geleden

Wij hebben het kinderfeestje van onze dochter gevierd bij GLAMour en wat hebben ze er een leuk feestje van gemaakt!

Onze jongste dochter (3) was ook mee en zelfs voor haar was het heel goed te doen. Jennifer en Gitta hebben namelijk ook voor haar tijd genomen om haar te helpen etc.

Wij komen zéker nog eens terug voor een kinderfeestje! ☺️☺️

Mariska
5 maanden geleden

We hebben afgelopen zaterdag het kinderfeestje van onze 10-jarige dochter bij GLAMour gevierd. De meiden vonden het fantastisch! Ze hebben superleuke armbandjes gemaakt en daarna een sieradendoosje gepimpt. Dus echt een aanrader!😊

Daniëlle
5 maanden geleden

Wat een superleuke winkel is dit! Zo gezellig en op een hele mooie locatie! je kunt er van allerlei leuke dingen kopen en het is ook heel goed betaalbaar. Ook mijn dochter van 13 is helemaal fan en draagt elke dag een mooi sieraad van GLAMour. Wij zijn fan!

Simone Noort
5 maanden geleden

Super lieve meiden en een erg leuk aanbod in de winkel. Heel toegankelijk en voor elke portemonnee. Ik ben fan!

Ineke
5 maanden geleden

Ik kwam toevallig op deze site. Wat een leuk aandenken/ kadootje om weg te geven. Ondertussen heb ik er al 3 laten maken. Het is even wat anders. Erg apart/mooi. Succes met het maken van deze sleutelhangers


Ineke

Marije Vos
5 maanden geleden

Zoveel leuks te koop bij GLAMour dat je moeilijk kunt kiezen! Daarom regelmatig langs gaan bij de Nettenfabriek (of in de webshop), want ze hebben regelmatig nieuwe producten. Ben je op zoek naar een leuk cadeautje of wil je gewoon iets moois voor jezelf? Ga dan langs bij Gitta en Jennifer van GLAMour! Succes gegarandeerd en de dames kunnen je goed adviseren 😊

Mascha
5 maanden geleden

Super leuk winkeltje💕. Met leuke en mooie spulletjes, gifts, kaarten en nog veel meer. Wordt altijd super leuk geholpen, zijn hele lieve mensen, de koffie/thee staat daar altijd klaar. Prachtige locatie in de Nettenfabriek.

Jessica L.
5 maanden geleden

Wat een leuke winkel op een toplocatie met superleuke orginele eigengemaakte spullen. Van sieraden, raamhangers tot leesboeken en dan niet te vergeten die superleuke kaarten. Het leukste wat ik vind, is dat het zo gezellig oogt en je zo'n heerlijke huiskamer gevoel krijgt. Ik kom er zeker terug!

Reactie plaatsen